Meniu
Cos de cumparaturi

Sisteme Securitate RSS Feed


18 May Retele Voce - Date
Diacom 0 327
  Infrastructură si comunicații         Infrastructura de comunicaţii este elementul cheie al bunei funcţionări a oricărui tip de sistem pentru comunicaţii de date şi voce. În contextul globalizării şi al necesităţii de a avea acces la informaţie..
18 May Automatizari
Diacom 0 922
Automatizari uși și porți de acces          Un plus de confort și motivul pentru care vii cu plăcere acasa, poarta se deschide singura, fără ca Dvs. să coborâți din mașină, fiind nevoie doar de apăsarea unui buton al telecomenzii.     Setul de porti ..
18 May Video Interfonie
Diacom 0 1035
Interfoane și videointerfoane pentru scări de bloc         Instalarea unui interfon sau videointerfon pe scara dumneavoastră asigură trierea persoanelor care au drept de acces, reducerea încercărilor de pătrundere neautorizată pe casa scării sau ch..
18 May Instalatii de sonorizare
Diacom 0 346
Sistemele de adresare publică se montează în general în clădiri şi imobile cu suprafeţe mari şi în care se află la un moment dat un număr mare de persoane: spaţii comerciale, clădiri de birouri, teatre, cinematografe, stadioane, gări, aeroporturi etc..
18 May Avertizare incendiu
Diacom 0 943
Instalații de detectie și avertizare incendiu       Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dușman al omului. Aproape fiecarea oraş din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar şi în zilele noastre, când simple neglijenţe sau ignora..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)