Meniu
Cos de cumparaturi

Servicii Diacom RSS Feed

03 Feb Instalații electrice 0.4-20 kV
Diacom 0 811
proiectare tablouri electrice,  execuție tablouri electrice. ..
03 Feb Instalații electrice interioare și exterioare
Diacom 0 761
Instalații de iluminat, Alimentare cu energie electrica diferiți consumatori, Modernizări instalații electrice.  ..
03 Feb Bransamente electrice 0.23-0.4 kv
Diacom 0 810
Branșamente electrice monofazate sau trifazate, Obținere aviz tehnic de racordare, Intocmire dosar tehnic pentru instalația de utilizare. ..
03 Feb Măsurători electrice PRAM
Diacom 0 981
Rezistența de dispersie pentru prize de pământ,  Rezistența de izolație cabluri și conductoare,  Continuitate conductor de protecție,  Testare timp de deconectare RCD. ..
03 Feb Execuție tablouri electrice de distribuție și automatizări
Diacom 0 904
      proiectare tablouri electrice,        execuție tablouri electrice...
18 May Retele Voce - Date
Diacom 0 326
  Infrastructură si comunicații         Infrastructura de comunicaţii este elementul cheie al bunei funcţionări a oricărui tip de sistem pentru comunicaţii de date şi voce. În contextul globalizării şi al necesităţii de a avea acces la informaţie..
18 May Automatizari
Diacom 0 921
Automatizari uși și porți de acces          Un plus de confort și motivul pentru care vii cu plăcere acasa, poarta se deschide singura, fără ca Dvs. să coborâți din mașină, fiind nevoie doar de apăsarea unui buton al telecomenzii.     Setul de porti ..
18 May Video Interfonie
Diacom 0 1033
Interfoane și videointerfoane pentru scări de bloc         Instalarea unui interfon sau videointerfon pe scara dumneavoastră asigură trierea persoanelor care au drept de acces, reducerea încercărilor de pătrundere neautorizată pe casa scării sau ch..
18 May Instalatii de sonorizare
Diacom 0 344
Sistemele de adresare publică se montează în general în clădiri şi imobile cu suprafeţe mari şi în care se află la un moment dat un număr mare de persoane: spaţii comerciale, clădiri de birouri, teatre, cinematografe, stadioane, gări, aeroporturi etc..
18 May Avertizare incendiu
Diacom 0 942
Instalații de detectie și avertizare incendiu       Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dușman al omului. Aproape fiecarea oraş din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar şi în zilele noastre, când simple neglijenţe sau ignora..
18 May Solutiii fiscale complete
Diacom 0 931
Soluții de gestiune și vânzare computerizat   - S2S::POS -     - S2S::Contabilitate primară -   - S2S::POS -          S2S::POS este o interfață completă de vânzare pentru unitățile de vânzare cu amănuntul. Intuitiv și simplu de utilizat creșteți..
18 May Echipamente fiscale
Diacom 0 1016
Prezentare        DIACOM Prestcom SRL vă oferă soluţii complete hardware şi software pentru afacerea dumneavoastră împreună cu servicii complete, prompte şi de calitate. Firma noastră vă propune modele performante, fiabile şi practice de aparate de..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)