Informatii
Servicii Oferite
Echipamante fiscale
Echipamante fiscale
03.02.2015 0

Solutiii fiscale complete
Solutiii fiscale complete
01.02.2015 0

Alarma efractie
Alarma efractie
05.02.2014 0

Avertizare incendiu
Avertizare incendiu
05.07.2014 0

Instalatii de sonorizare
Instalatii de sonorizare
05.02.2013 0

Supraveghere video TVCI
Supraveghere video TVCI
05.08.2013 0

Control acces si pontaj
Control acces si pontaj
15.02.2015 0

Video Interfonie
Video Interfonie
15.02.2015 0

Automatizari
Automatizari
15.02.2015 0

Retele Voce - Date
Retele Voce - Date
15.02.2015 0

Instalatii electrice
Instalatii electrice
15.02.2015 0

Termeni si conditii

1. INFORMATII DESPRE SITE - Site-ul web www.diacom.ro este proprietatea S.C. DIACOM PRESTCOM SRL cu sediul social in Lupeni, Aleea Narciselor, nr. 11, Lupeni, judetul Hunedoara, cod 335600, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J20/341/1996, CUI 8307982, capital social subscris si varsat de 65.700 lei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR - Utilizarea site-ului diacom.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet diacom.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR - Informatiile publicate pe www.diacom.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii DIACOM PRESTCOM SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

4. INCHEIEREA CONTRACTULUI - Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul www.diacom.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea DIACOM PRESTCOM SRL – administrator site, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea DIACOM PRESTCOM SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.diacom.ro sunt valabile maxim 12 ore. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, date de facturare) Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.livrare, stocuri, preturi ). Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. LIMITARE RASPUNDERE diacom.ro - Site-ul www.diacom.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor. Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului www.diacom.ro , in tot sau in parte.

6. ANULARE COMANDA www.diacom.ro (administrat de SC DIACOM PRESTCOM SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, www.diacom.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila. SC DIACOM PRESTCOM S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, DIACOM PRESTCOM SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: - preturile efisate pe site-ul diacom.ro sunt rezultatul unei erori materiale; - produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc; - tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului; - datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. GARANTII - Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

8. LITIGII - Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. DIACOM PRESTCOM S.R.L., respectiv Judecatoria Petrosani.