Servicii Oferite
Echipamante fiscale
Echipamante fiscale
03.02.2015 0

Solutiii fiscale complete
Solutiii fiscale complete
01.02.2015 0

Alarma efractie
Alarma efractie
05.02.2014 0

Avertizare incendiu
Avertizare incendiu
05.07.2014 0

Instalatii de sonorizare
Instalatii de sonorizare
05.02.2013 0

Supraveghere video TVCI
Supraveghere video TVCI
05.08.2013 0

Control acces si pontaj
Control acces si pontaj
15.02.2015 0

Video Interfonie
Video Interfonie
15.02.2015 0

Automatizari
Automatizari
15.02.2015 0

Retele Voce - Date
Retele Voce - Date
15.02.2015 0

Instalatii electrice
Instalatii electrice
15.02.2015 0

Video Interfonie

Publicat de Diacom 15.02.2015 0 Comantarii Sisteme de securitate,

Interfonie și videointerfonie pentru scări de bloc

 

      Instalarea unui interfon sau videointerfon pe scara dumneavoastră asigură trierea persoanelor care au drept de acces, reducerea încercărilor de pătrundere neautorizată pe casa scării sau chiar în apartament şi nu în ultimul rând reducerea tentativelor de distrugere şi păstrarea liniştii şi curăţeniei pe casa scării.
 

     Instalarea unui sistem de interfonie sau videointerfonie este primul pas în asigurarea securităţii locuinţei

    Firma noastră este partener ELECTRA şi montează interfoane şi videointerfoane produse de această societate care are o experienţă de peste 20 de ani în acest domeniu, iar echipamentele pot concura cu orice alt model de pe piaţă din punct de vedere al funcţionalităţii, designului şi nu in ultumul rând al preţului. Totodată am montat şi în funcţie de solicitările clienţilor montăm orice alt model de interfoane sau videointerfoane cum ar fi: Genway, Resel etc...

 


 

Interfonie și videointerfonie pentru case și vile

 

     Interfoanele si videointerfoanele aduc un plus de securitate, dar şi un confort sporit pentru dumneavoastră. Ele sunt echipamente ce au evoluat continuu permiţând comunicarea audio cât şi video, la un preţ din ce în ce mai accesibil.

     Interfoanele asigură o comunicaţie audio, iar videointerfoanele asigură în plus şi comunicaţie video, astfel fiind mai uşor de luat decizia de a permite sau nu accesul anumitei persoane.

    Videointerfoanele sunt alcătuite din panoul exterior care este dotat cu o cameră video şi cu un cititor cu proximitate, care asigură accesul doar a persoanelor care au dreptul să intre pe baza cartele sau a tag-ului cu cod unic de acces. La interior se montează unul sau mai multe posturi de interior care au un monitor alb-negru sau color, prin care se poate vedea cine este la uşă.

    Pe piaţă există nenumărate modele de interfoane şi videointerfoane. Firma noastră instalează orice model de interfon sau videointerfon, dar comercializăm şi recomandăm brand-uri cunoscute cu o experienţă considerabilă în domeniu, echipamente care deja s-au facut cunoscute pe piaţă prin funcţionalitate, fiabilitate şi design: Electra, Genway, Commax, sau Samsung.

Etichete: Video Interfonie