Servicii Oferite
Echipamante fiscale
Echipamante fiscale
03.02.2015 0

Solutiii fiscale complete
Solutiii fiscale complete
01.02.2015 0

Alarma efractie
Alarma efractie
05.02.2014 0

Avertizare incendiu
Avertizare incendiu
05.07.2014 0

Instalatii de sonorizare
Instalatii de sonorizare
05.02.2013 0

Supraveghere video TVCI
Supraveghere video TVCI
05.08.2013 0

Control acces si pontaj
Control acces si pontaj
15.02.2015 0

Video Interfonie
Video Interfonie
15.02.2015 0

Automatizari
Automatizari
15.02.2015 0

Retele Voce - Date
Retele Voce - Date
15.02.2015 0

Instalatii electrice
Instalatii electrice
15.02.2015 0

Control acces si pontaj

Publicat de Diacom 15.02.2015 0 Comantarii Sisteme de securitate,

Sisteme de control acces

 

     Sistemele de control acces sunt sisteme prin care se poate limita sau controla accesul anumitor persoane într-un anumit spaţiu la un moment dat. Sistemele de control acces se utilizează în zone rezidenţiale, sedii companii, instituţii, zone industriale, obiective strategice.

    Un sistem de control acces este alcătuit din următoarele componente: centrale de control acces, citioare de carduri, tastaturi, cititoare biometrice (amprentă digitală, iris, faţă sau vocală), tag-uri şi carduri de acces şi software de raportare. Sisteme de control acces sunt considerate şi interfoanele şi videointerfoanele, automatele de pontaj şi sistemele de acces hotelier.

Firma noastră oferă consultanţă, proiectează şi instalează orice sisteme de control acces, dar recomandăm echipamentele produse de: Resel, Kantech, Rosslare, Conlan şi Soyal.

 


 

Sisteme electronice de pontaj

 

     Prin corelarea acestor sistemelor de control acces cu softuri specializate se pot obţine rapoarte complete de evenimente, rezolvând de exemplu problema pontajului angajaților. Soluţiile de pontaj sunt foarte utile în orice instituţie pentru evidenţa timpului de lucru al angajaţilor. Există diferite aplicaţii de raportare a pontajului personalizabile pentru nevoile specifice ale fiecărei companii. Dintre funcţiile pe care le pot acoperi aceste software-uri pot fi enumerate:
- Rulare rapoarte de pontaj;
- Evidenţierea orelor suplimentare sau a orelor efectuate în afara programului obişnuit de lucru;
- Exportul rapoartelor în diferite formate;
- Salvare şi arhivare automată a rapoartelor;
- Transmitere automată pe e-mail a rapoartelor către anumiţi utilizatori;
- Posibilitatea de a integra rapoartele sau softul de control acces în anumite module sau programe de salarizare a personalului.

 

     Prin integrarea unui sistem de supraveghere în sistemul de control acces şi pontaj se pot elimina tentativele de fraude sau intruziune într-un spaţiu protejat chiar şi cu codul sau cartela potrivită, prin captarea de imagini din momentul accesării şi comparaţia imaginilor obţinute cu o fotografie a angajatului care se află stocată în baza de date a sistemului de pontaj.

     Totodată accesul poate fi controlat şi prin montarea de bariere rotative sau turnicheţi care aduc un surplus de siguranţă şi elimină orice variantă de eludare a sistemului.