Servicii Oferite
Echipamante fiscale
Echipamante fiscale
03.02.2015 0

Solutiii fiscale complete
Solutiii fiscale complete
01.02.2015 0

Alarma efractie
Alarma efractie
05.02.2014 0

Avertizare incendiu
Avertizare incendiu
05.07.2014 0

Instalatii de sonorizare
Instalatii de sonorizare
05.02.2013 0

Supraveghere video TVCI
Supraveghere video TVCI
05.08.2013 0

Control acces si pontaj
Control acces si pontaj
15.02.2015 0

Video Interfonie
Video Interfonie
15.02.2015 0

Automatizari
Automatizari
15.02.2015 0

Retele Voce - Date
Retele Voce - Date
15.02.2015 0

Instalatii electrice
Instalatii electrice
15.02.2015 0

Supraveghere video TVCI

Publicat de Diacom 05.08.2013 0 Comantarii Sisteme de securitate,

Sisteme de supraveghere video TVCI

 

     Sistemele de supraveghere video servesc la urmărirea, înregistrarea şi redarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Acestea au apărut din necesitatea companiilor de a ţine sub control tot ceea ce se întamplă în cadrul unităţilor lor,  având în vedere că o persoană de pază poate urmării la un moment dat un spaţiu relativ restrâns, pe când aceeastă persoană dacă monitorizează un sistem CCTV, vede de zece ori mai mult decât dacă ar patrula tot perimetrul şi în plus imaginile sunt stocate şi înregistrate.
 
     Sistemele de supraveghere video se adresează, în principal, spaţiilor în care se desfăşoară activităţi de producţie, spaţiilor comerciale, depozitelor de materiale dar şi birourilor sau proprietăţilor private şi centrelor rezidenţiale.
Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces pentru un spor de eficienta. Un astfel de sistem se compune dintr-o serie de echipamente precum: camerele video de interior sau exterior, camere mobile speeddome sau rail, monitoare ce permit vizualizarea imaginilor live si a înregistrărilor, matrici şi tastaturi de comandă, înregistratoare (Digital Video Recorder, Network Video Recorder) pentru înregistrarea imaginilor preluate de camere, surse de alimentare pentru camerele de supraveghere, iluminatoare cu IR, lentile, suporţi etc...
 

 

Instalare sisteme de supraveghere video

 

     Firma noastră oferă consultanţă, proiectează şi instalează prin echipele de tehnicieni siteme de supraveghere video cu circuit închis pentru orice tip de obiectiv de la cele mai simple cu până la 4 camere video, dar şi pentru obiective mari cu pana la         32 camere video (supermarket-uri, centre comerciale, clădiri de birouri etc...).

 


Service și mentenanță

 

     Pentru ca sistemul dumneavoastră de supraveghere să funcţioneze la parametrii proiectaţi, el trebuie verificat atât de către utilizator, dar şi periodic de o firmă specializată şi avizată în acest domeniu. Verificarea de către utilizator sau de către o persoană desemnată de beneficiar se face prin aspectare, verificarea traseelor de cablu, verificarea imaginilor camerelor şi a zonelor supravegherate, verificarea înregistrărilor şi a calităţii acestora. Verificarea de către o firmă specializată se face periodic prin: verificarea numărului de zile de înregistrare, efectuarea setărilor de înregistrare a imaginilor, verificarea timpului de funcţionare a sistemului în cazul decuplărilor de tensiune, curăţarea fizică a echipamentului de înregistrat, a camerelor şi a lentilelor, verificarea tensiunilor de alimentare a camerelor video şi a acumulatorilor din sursele de alimentare.

     În cazul constatării unor deficienţe sau funcţionări anormale a sistemului se anunţă imediat firma specializată care poate interveni pentru reparaţie şi repunerea sistemului în parametrii proiectaţi. Intervenţia se poate face şi în baza unui contract de service şi mentenanţă care vă asigură verificarea periodică a sistemului dumneavoastră de securitate, tratarea cu prioritate a sesizării dumneavoastra, precum şi tarife preferenţiale ale manoperelor.