Servicii Oferite
Echipamante fiscale
Echipamante fiscale
03.02.2015 0

Solutiii fiscale complete
Solutiii fiscale complete
01.02.2015 0

Alarma efractie
Alarma efractie
05.02.2014 0

Avertizare incendiu
Avertizare incendiu
05.07.2014 0

Instalatii de sonorizare
Instalatii de sonorizare
05.02.2013 0

Supraveghere video TVCI
Supraveghere video TVCI
05.08.2013 0

Control acces si pontaj
Control acces si pontaj
15.02.2015 0

Video Interfonie
Video Interfonie
15.02.2015 0

Automatizari
Automatizari
15.02.2015 0

Retele Voce - Date
Retele Voce - Date
15.02.2015 0

Instalatii electrice
Instalatii electrice
15.02.2015 0

Alarma efractie

Publicat de Diacom 05.02.2014 0 Comantarii Sisteme de securitate,

Sisteme de alarmare antiefracție

 

    Sistemele de detecţie la efracţie s-au dovedit în ultima perioadă din ce în ce mai necesare, fără a mai pune la socoteală faptul că legislaţia în vigoare impune şi reglementează acest domeniu. În ultimii ani această piaţă s-a dezvoltat continuu dovedindu-se ca fiind o modalitate eficientă de protecţia a valorilor, bunurilor şi a persoanelor. Beneficiile aduse de implementarea unui astfel de sistem sunt majore, printre acestea se pot aminti: reducerea costurilor cu paza umană, diminuarea tentativelor de furt, posibilitatea de integrare intr-un sistem de securitate complex alături de sistemul de supraveghere video şi cel de control acces.

Un sistem de detecţie la efracţie poate fi cablat sau wireless şi este alcătuit din: unitatea centrală, tastatura, detectori cu diferite tipuri de detecţie (IR, microunde, vibraţii, acustici, magnetici etc...) şi sirene de avertizare locală. Pentru a mării eficienţa sistemului, acesta se conectează la un dispecerat al unei firme de pază şi intervenţie rapidă, aceştia intervenind în cazul unor evenimente, limitând astfel la minim eventualele pagube.

 


Instalare sistem alarmare antiefracție

 

     Oferim consultanţă, proiectăm şi instalăm prin echipele de tehnicieni sisteme de avertizare la efracţie pentru orice tip de obiectiv de la cele mai simple cu până la 5 zone, dar şi pentru obiective mari cu peste 64 de zone (supermarket-uri, centre comerciale, clădiri de birouri etc...).

Proiectăm şi instalăm sisteme de alarmare la efracţie bazându-ne pe echipamente produse de cei mai mari producători in domeniu: Paradox, DSC, Roel, Elmes, Bentel, Aritech, etc...

 


 

Service și mentenanță

 

    Pentru ca sistemele de alarmare la efracţie să funcţioneze la parametrii proiectaţi ele trebuie verificate atât de către utilizator, dar şi periodic de o firmă specializată şi avizată în acest domeniu. Verificarea de către utilizator sau de către o persoană desemnată de beneficiar se face prin aspectare, verificarea poziţiei senzorilor, verificarea ca senzorii să nu fie obturaţi, declanşarea controlată a alarmei pentru a verifica funcţionalitatea sirenei. Verificarea de către o firmă specializată se face periodic prin verificarea acumulatorilor şi a tensiunii de încărcare, verificarea comunicaţiei cu dispeceratul firmei de pază şi intervenţie, verificarea parametrilor tehnici ai sistemului etc...

În cazul constatării unor deficienţe sau funcţionări anormale a sistemului se anunţă imediat firma specializată care poate interveni pentru reparaţie şi repunerea sistemului în parametrii proiectaţi. Intervenţia se poate face şi în baza unui contract de service şi mentenanţă care vă asigură verificarea periodică a sistemului dumneavoastră de securitate, tratarea cu prioritate a sesizării dumneavoastră, precum şi tarife preferenţiale ale manoperelor.

 

Etichete: Alarma efractie